2011. november 20., vasárnap

Buborékszoknya

Múlt hónapban volt egy barátnőm szülinapja, és mivel csak ritkán tudunk találkozni (külföldi), most lettem készen az ajándékával. Van egy ilyen buborékszoknyám, nagyon szeretem, és a barátnőmnek is tetszett, úgyhogy levettem róla a szabásmintát, és megvarrtam neki. 




2011. november 8., kedd

Sziámi ikrek

Egyszer, mikor épp fonatok után nézelődtem a neten, találtam egy képet, amin két lánynak összefonták a haját. Kipróbáltam a két örökmozgó húgomon :) Kíváncsi voltam, mit szólnak hozzá, mert gyakran civakodnak, de kifejezetten elfoglaltam őket egy időre :) Nagyon élvezték, hogy nem mehetnek sehova a másik nélkül. :)

Csigahaj, újra

Gyakoroltam ezt a fonást, és szerintem harmonikusabbra sikerült.


2011. november 7., hétfő

Almatorta Halloweenkor

Anyu megkért, hogy süssek sütit. Pont halloween volt, nekem meg eszembe jutott Tim Burton, és az ő Jack-je. Amúgy nem vagyok különösebben oda ezért az ünnepért, de ez most így jött :)

Fonás, keresztbe-kasul :)

Legutóbb keresztbe fontam a húg haját :) 





Koszorú

A szép modellem haját többféleképpen elkészítettem. Nagyon jó haja van ezekhez a frizurákhoz. Egy hatalmas orchideát tűztem bele, nagyon mutatós lett.



 Ehhez a copfhoz kipróbáltam, hogy egy kis koktél-ernyőt tűztem a virág helyébe, egy filmben láttam hasonlót, és nagyon megtetszett az ötlet :)


Ennél a félkontynál a fejére kötöttem még egy nagyon érdekes, finom kis hálót, anyu csipkéi között akadtam rá.